raptor

logoBEMUTATKOZÁS

szemcsis

Ő itt a kutyám, Sachi. Sachi 2016. szeptember 24-én született, viszont mi csak 6 hónapos korában hoztuk el. A tenyésztője nagyon nem foglalkozott vele és ez rajta sajnos meg is látszik. Idegen emberektől nagyon fél, főleg az idősebbektől és a férfiaktól. Ennek ellenében más kutyákkal jól ki jön, és néha még mindig játszik velük egy kicsit de már nem annyit mint régebben. Természetesen a szocializálást amint el kezdtem, ahogy meg lett neki az összes kötelező oltása. Azóta sokat javult és tanult. Abban az is segített, hogy sok-sok kirándulásokra mentünk.

buksija

Kedvenc játékai

Az évek során sok kedvenc játékai voltak. Volt egy pár amit annyira szeretett, hogy szét kellett, hogy szedje. Így mutatta a játékok felé a szeretetét. Játék közben az a kedvenc része amikor ketten együtt dolgozunk azon, hogy szétszedjük a játékot. És mindig lelkesebbé válik, amikor meghallja a szövetnek a szakadását.

roka labda

Trükkök

jump

Az évek során sokféle trükköt tanult. Természetesen az alapokat már szinte egyből azután megtanulta miután már itthon érezte magát (ül, fekszik, marad, lábhoz, hagyd, gyere ide). Ezeket mind nagyon gyorsan tanulta meg és csak a makacsságától függött, hogy mit hajlandó megoldani. Az alapokból kiindulva pedig a nehezebb szintű trükköket is egész gyorsan elsajátította (pörög, beszél, hempereg, kúszik, tánc, BANG!). A kedvenc trükkje a "BANG" parancs, amikor az ujjam mutatásakor tetszhalottat kell játszania. Ezt a trükköt mindig szívesen végrehajtja.

logo